Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra dessa allmänna villkor. Avtal/köp som redan har ingåtts påverkas inte av en eventuell ändringar.

Outlösta försändelser

Det är upp till dig som kund att ange en giltig och korrekt telefonnummer, mail och leveransadress. 

Om vi av någon anledning får tillbaka ett paket som ej hämtats ut och går i retur till oss förbehåller vi oss rätten att debitera en avgift på 295 kr, oavsett köpesumma, för att täcka våra administrativa kostnader och returfrakt.

 

Ångerrätt

Som konsument har du 14 dagars ångerrätt när du handlar hos oss. Det innebär alltså att du har fjorton dagar på dig att meddela oss om du skulle ångra ditt köp, och att tiden räknas från den dag du tog emot varan.

Bytesrätt

Du har rätt att byta din vara mot en annan vara inom 30 dagar.

Undantag för ångerrätt/bytesrätt

Vi ber dig vara uppmärksam på att ångerrätten inte omfattar livsmedel eller köp av vara som på grund av bruten försegling av kunden inte lämpligen kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl.

Varans skick vid retur/byte

Om varan har minskat i värde på grund av att du har hanterat varan i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion, kommer vi att dra av ett belopp motsvarande varans värdeminskning från det belopp som ska återbetalas till dig. Det belopp som ska återbetala ska motsvara varans kommersiella värde, vilket i vissa fall kan innebära att du endast kan få ersättning för fraktkostnader.

Betalning via Klarna

Vi samarbetar med Klarna Bank AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm (”Klarna”) i vår betalningshantering. När du slutför ditt köp hos oss godkänner du också Klarnas villkor, du kan läsa dem här. I vår webbshop kan du betala med följande betalkort: VISA, Mastercard, Eurocard och Amex. Det tillkommer inga kortavgifter när du handlar hos oss. Du kan också betala via Klarna faktura med 30 dagars betalningstid (se villkor här) eller välja att dela upp din betalning via Klarna (se villkor här och här).

När du har slutfört din order reserveras pengarna på ditt bankkonto. Du blir debiterad beloppet när dina varor skickas till den valda leveransadressen. Vid delleveranser debiteras du bara det belopp som motsvarar den leverans som faktiskt har skickats. Fakturan för köpet skickas till dig via e-post. Fakturan innehåller inte känsliga uppgifter, men det kommer att framgå i fakturan om varorna är betalda med betalkort och av vem.

Frakt & Leverans

Vår ambition är att leverera samma dag som du beställer innan kl. 11.00.
Detta gäller köp gjorda måndag-torsdag. Helgdagar har viss fördröjning.
Fraktalternativ för din leveransadress visas i kassan när du betalar och där eventuell kostnad för frakt också visas.Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Product added to wishlist
Product added to compare.

Vi använder hundkex och andra goda kakor för att säkerställa att vi ger dig den bästa upplevelsen 😊👌